Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2012 19:20 - Расов профил на Македоноида
Автор: fuckfyrom Категория: Забавление   
Прочетен: 927 Коментари: 1 Гласове:
1



 


     Тези имали нещастието да се опитват да комуникират с фиромоиди знаят, че резултатът е като да говориш на стената.
     И така време е да се запознаем със същината на фиромистанскиот народ.

     Историята му започва през далечната 1944 г., дните на древен ФИРОМ. Тогава цар Тито открива гроба на Саше Великиот и решава да създаде бюрмската нация. Първият фиромин е клониран с генетичен материял, изтеглен право от ануса на Буцефал. Поради недостиг на ДНК обаче, към фиромската супа са прибавени гени от българи, турци, цигани, власи, шиптари, червен пипер и тор. Така е създаден Македоноидът - потомък на фиромскиот Адамовски и първата фиромска женска Евка, прародители на сите фиромчани.

     Поради изчерпване на ДНК материяла от гъза и копитата на Буцефал обаче, великият Тито, цар на фироми и цигани, търси нови попълнения, за да доизгради ебавката си. Към фиромския етнос са прибавени още орки, джуджета, хлебарки, кал, кухненски прибори и пр.

     През 2008 (средновековен ФИРОМ), фиромската нация циментира произхода на своя етнос, признавайки кръвната връзка между гражданите на бъдещата абанска република Макарония и племето на хунзите от Пакистан.

     Както вече стана ясно, фиромите са генетично замърсени подчовеци, расово омърсени мелези и интелектуално принизени помияри. Поради опитите за европеизация обаче, фиромските власти са се опитали да накарат "хората" в БЮРМ да еволюират и затова там от 2 години вече им е забранено да ходят на 4 крака.



Гласувай:
1



Предишен постинг

1. bojil - Да не забравяме обаче, че в Макед...
19.08.2015 13:55
Да не забравяме обаче,че в Македония има стотици хиляди честни и достойни хора- едни от тях са наясно с истината,а други подозират нещо но не знаят всичко,а сърбокомунистическите власти не им позволяват да научат цялата истина. Има и хора,искрено вярващи на глупостите вменявани им в училище,но те не са виновни за лъжата,в която са отраснали. Виновни са обаче властите- те заиграват със сръбските тайни служби и често пращат специализирани свои групи от "спонтанно" организирали се цивилни полицаи и бандити,които чупят Българските паметници и от време на време съвсем "анонимно" понабиват в потайна доба някой от по-непослушните местни Българи,а останалите си взимат поука. Отделен въпрос е че ако открито се изявиш като такъв,невменяемите слуги на сръбския васалитет в Скопие ще те уволнят от работа или ще те тикнат в затвора без никаква причина- такава ще ти измислят после и тя няма да е една! Така се бива поддържана фалшивата македонска "нация" и не от населението,а от парите и нарежданията на сръбските посолства,а също от приумиците на местните сърбокомунистически дерибеи които отдавна са наясно,че изпуснат ли веднъж властта,само затвор или смъртна присъда от своите жертви могат да очакват!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fuckfyrom
Категория: Забавление
Прочетен: 13720
Постинги: 2
Коментари: 2
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930